Niet gevonden wat je zoekt? Ontdek ons volledig aanbod op de webshop!

×

Giasco veiligheidsschoenen

Giasco biedt een breed assortiment aan kwalitatieve veiligheidsschoenen aan. Deze schoenen zijn uitgerust met de beste technologieën en worden gemaakt in Italië. Geef je voeten de beste bescherming voor elke job met Giasco veiligheidsschoenen.

Al sinds 1971 is het merk een betrouwbare partner als het gaat over kwalitatieve werkschoenen. Dankzij deze jarenlange expertise ontwikkelden ze een unieke technologie voor de beste bescherming en comfort tijdens je werk.

Wens je meer info over de producten van Giasco? Aarzel niet om contact op te nemen of onze winkel voor werkkledij te bezoeken in Ninove.

 • + 35 jaar ervaring
 • Kwaliteitsvolle werkkledij
 • Uitstekende service

Giasco veiligheidsschoenen kopen bij Branson

Bij Branson vind je een ruim assortiment aan Giasco veiligheidsschoenen. Vertrouw op jarenlange ervaring en expertise om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor je werkkledij.

 

giasco_schoenen_voor_horecagiasco_veiligheidsschoenen

Ben je niet zeker wat te kiezen? Kom dan zeker eens een kijkje nemen in onze winkel. Onze adviseurs helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze.

giasco - waarom kiezen - pourqoui choisir

Waarom kiezen voor Giasco veiligheidsschoenen?

Giasco hecht veel belang aan de ethiek, het design en innovatieve technologieën bij het maken van kwalitatieve veiligheidsschoenen. Er wordt actief gewerkt om de beste schoenen af te leveren voor elke klant binnen elke sector.

Met hun tientallen jaren ervaring en als één van de marktleiders in meer dan 90 landen is het merk steeds een goede keuze als het gaat over het beschermen van je voeten.

giasco_veiligheidsschoenen_chaussures_de_securite

De juiste Giasco-schoen voor elke uitdaging

Dankzij de uitgebreide kennis die Giasco heeft opgebouwd, hebben ze een grote waaier aan schoenen voor elke job. Zo heb je steeds de garantie op optimale bescherming.

Omdat elke job andere uitdagingen met zich meebrengt, hebben de verschillende schoenen eigen specificaties. Denk maar aan verstevigde tippen,  water-, hitte-  en perforatiebestendige zolen en antislip zolen.

Kies voor jouw job de passende schoen uit het gamma en geniet van comfortabele schoenen met complete bescherming. Wij hebben voor elke job de perfecte schoen.

De unieke 3D technologie van Giasco

Wat Giasco uniek maakt is hun gepatenteerde 3D technologie. Deze technologie is uniek en bezorgt je een maximum aan draagcomfort.

Als leider in het zoeken naar nieuwe en betere oplossingen op gebied van veiligheid, comfort en design heeft Giasco deze 3D technologie gecreëerd en gepatenteerd.

 • giasco 3M453N
 • 3H184J giasco

Verschillende veiligheidsklassen en certificaten

Als het gaat over veiligheidsvoorschriften op de werkvloer heeft de Europese Unie verschillende veiligheidsvoorschriften en certificaten ontwikkeld. Elk werkdomein heeft zijn eigen noden en mogelijkheden met de daarvoor aangepaste schoen.

Een aantal van de veiligheidsklassen zijn:

 • Verstevigde tippen
 • Antislip
 • Antistatisch
 • Waterbestendig
 • Anti-perforatie
 • Hittebestendig
 • Koudebestendig

Advies nog over veiligheidsschoenen of veiligheidsklasse jouw bedrijf moet voldoen?

ONZE GESELECTEERDE MERKEN

Branson werkt samen met succesvolle, gerenommeerde merken voor werkkledij, veiligheidsschoenen en bijhorend materiaal. We selecteren uitsluitend de beste merken voor onze klanten.