Niet gevonden wat je zoekt? Ontdek ons volledig aanbod op de webshop!

×

BRANSON: werkkledij voor professionals

BRANSON heeft als streefdoel een aangename werkplek te zijn en respectvol om te gaan met waarden zoals milieuzorg, gezondheid en veiligheid, zonder de productiviteit en groei daarbij uit het oog te verliezen.

De ambitie is, net zoals in het begin, een gezonde groei te bewerkstelligen en uitstekende klanten-, werknemers- en leveranciersrelaties, op lange termijn te onderhouden.

BRANSON past zich aan aan de snel veranderende markt en ook de digitale mogelijkheden worden toegepast.

Bovendien blijven we zoeken naar partners die milieuvriendelijke en circulaire producten op de markt brengen.

Contacteer ons

Meer dan 35 jaar ervaring

Branson: gevestigde waarde  in de wereld van veiligheidskledij en persoonlijke beschermingsmiddelen. Veel van onze klanten zijn al klanten van het eerste uur, iets waar we fier op en dankbaar om zijn.

1981 - Oprichting

Een bestaand bedrijfje gespecialiseerd in werkkledij in Melle, Van Herzele, wordt overgenomen. Het nieuwe bedrijf krijgt de naam BRANSON CD (wat staat voor Christian & Danielle) en vestigt zich in Okegem.

1989-1993 Uitbreiding

Mevrouw Danielle De Feyter, die tot dan toe als enige de zaak draaiende hield, krijgt versterking van haar zoon en echtgenoot. De focus ligt vooral op KMO’s.

1997 - Verhuis Ninove

De oorspronkelijke locatie, op de Okegembaan, is te klein geworden en men verhuist naar de industriezone in Ninove. Branson richt zich nu ook op grotere (nationale) klanten.

2000 - In zee met Helly Hansen

Branson gaat een samenwerking aan met het kwaliteitsmerk Helly Hansen WorkWear.

2003 - Overname

Na ziekte en overlijden van de zaakvoerster nemen haar echtgenoot Christian en zoon Thierry de zaak over.

2005-2009 - Uitbreiding en nieuw elan

Er wordt extra personeel aangeworven en er komen 2 nieuwe aandeelhouders bij, die het bedrijf een nieuw elan geven. Een nieuw departement, WWT, wordt in het leven geroepen en richt zich op de doorverkoop-markt.

2011 - Nieuwe partners

Haar filosofie trouw blijvend, zoekt BRANSON steeds naar nieuwe partners. Grote merken zoals oa HAVEP & Honeywell worden trouwe leveranciers.

2011 - Milieucharter

BRANSON behaalt zijn eerste milieucharter: men engageert zich om een actief en gestructureerd milieubeleid te voeren.

2012 - 2015 - Verhoging stockcapaciteit - Verbouwing

Een nieuw magazijn wordt in gebruik genomen en zo wordt de stockcapaciteit drastisch verhoogd.

BRANSON blijft groeien en de showroom en winkel voor werkkledij in Ninove wordt verbouwd in 2015 om de klanten nog beter te kunnen bedienen.