Niet gevonden wat je zoekt? Ontdek ons volledig aanbod op de webshop!

×

ProJob werkkledij

Op zoek naar professionele werkkledij? Maak dan kennis met ProJob Workwear! ProJob fabriceert werk- en signalisatiekledij op maat van jou, de professional in de bouwsector.

 • + 35 jaar ervaring
 • Kwaliteitsvolle werkkledij
 • Uitstekende service

Over ProJob Workwear

De missie van ProJob is meteen duidelijk. ProJob, dat is werkkledij gemaakt om zelfs de zwaarste, meest uitdagende werkomstandigheden te doorstaan. Elk kledingstuk – van de werkbroeken tot de kniebeschermers – bestaat uit sterke materialen die je optimaal beschermen en comfortabel houden. Maak kennis met het assortiment workwear bij Branson! 

Kledij voor de everyday worker

Het merk luistert continu naar de noden die jij, als stielman of -vrouw, ervaart bij het uitvoeren van verschillende werkzaamheden. De ontwikkeling van de kledij wordt daar dan ook op afgestemd. Die toewijding aan everyday workers resulteert in duurzame workwear van de beste kwaliteit. 

 • projob werkjas
 • projob werkbroek

Signalisatiekleding kopen? Kies voor ProJob

De eerste stap bij veiligheid op de werf: zichtbaar zijn. Optimale zichtbaarheid bij alle werk- en weersomstandigheden is cruciaal om niet alleen je eigen veiligheid, maar ook die van je medewerkers te garanderen. ProJob speelt daar perfect op in met zijn groot assortiment signalisatiekleding, online te koop bij Branson Workwear.

 • signalisatie tshirt projob
 • projob signalisatiewerkbroek
 • projob werkkledij en signalisatiekledij

Jassen met signalisatiestrepen, fluoriserende werkbroeken en fluo hesjes: voor elke soort opdracht weet ProJob de juiste kledij aan te bieden.

werkbroek projob

Ontdek ProJobs werkbroeken

Ben je op zoek naar een werkbroek die beschermend, kwalitatief én daarnaast ook mooi is? Tussen ProJobs werkbroeken vind je zeker en vast wat je zoekt. Kies uit een robuuste multi-pocket short of ga voor een stijlvolle blauwe werkbroek. Daarnaast zijn de werkbroeken steevast voorzien van voldoende zakken, waar je je meestgebruikte tools in kwijt kan.

Naast functionele werkbroeken vind je in het aanbod ook alle andere nodige werkkleding terug, variërend van stijlvolle hemden tot katoenen t-shirts.

projob signalisatiewerkbroek

Werkkledij en signalisatiekledij voor elk seizoen

ProJob ontwerpt zijn werkkleding steeds met oog op de seizoenen. Denk aan warme truien en regenjassen, die de beste bescherming tegen koude en hevige regen garandeert.

Jezelf wapenen tegen de hitte van de zomer? Dat kan perfect dankzij de ademende t-shirts of handige shorten.

Werkkledij voor mannen en vrouwen

ProJob weet dat je goed voelen in je kledij essentieel is bij het goed voelen op het werk. Geen unisexkledij dus! Het workwearmerk gaat er prat op om zijn assortiment af te stemmen op de specifieke wensen van zowel mannen als vrouwen. Je hebt zo een ruime keuze aan passende werkbroeken, warme truien, beschermende werkjassen … voor elk geslacht. 

Benieuwd naar het assortiment werkkledij voor mannen en werkkledij voor vrouwen? Neem gerust een kijkje op Bransons onlineshop. 

 • Korte werkbroek met zakken van ProJob.
 • Zwarte werk-t-shirt voor mannen met gele schouders.
 • werkbroek projob

Waarom je ProJob kiest voor professionele bescherming

Projob is nieuw, innovatief en wil een verschil maken in de dagelijkse opdrachten van elke professional. Dat voel je meteen aan hoge kwaliteit en functionaliteit van de werk- en signalisatiekleding. Maar waarom zou je verder nog op ProJobs kleding vertrouwen? 

Duurzaamheid 

ProJobs hecht ontzettend veel belang aan een duurzame, milieuvriendelijke productie en materiaalkeuze. Daarnaast hanteert de werkkledingfabrikant strikte regels over het gebruik van chemicaliën. 

Comfort 

De kleding is ontworpen met oog voor detail en biedt een uitstekende pasvorm en comfort gedurende de hele werkdag. Man of vrouw? ProJob heeft een antwoord op elke kledingwens. 

Veiligheid

Veiligheid is op een werf geen overbodige luxe. Dankzij de signalisatiekleding ben je altijd uitstekend zichtbaar. 

Functionaliteit

Projobs werkjassen en -broeken zijn voorzien van praktische details zoals meerdere zakken, verstevigde kniestukken en verstelbare elementen. Het volledige workweargamma is dus zeer functioneel in het dagelijks gebruik.

Branson, officiële verdeler van ProJob Professional Workwear in België 

Bij Branson staan we steeds voor je klaar bij de keuze van de beste werk- en signalisatiekledij. Wens je meer informatie over de kledij van ProJob, of weet je niet welk kledingstuk geschikt is voor jouw job? Contacteer Branson dan zeker voor meer info!

Shop ProJob op de webhop

Je weet al welke soort werkkledij je nodig hebt? Op onze webshop vind je het volledige assortiment terug. Alles wordt handig thuis of op kantoor geleverd. 

ONZE GESELECTEERDE MERKEN

Branson werkt samen met succesvolle, gerenommeerde merken voor werkkledij, veiligheidsschoenen en bijhorend materiaal. We selecteren uitsluitend de beste merken voor onze klanten.