Niet gevonden wat je zoekt? Ontdek ons volledig aanbod op de webshop!

×

Voor alle kwaliteitsmerken binnen de professionele werkkledij en veiligheidsschoenen kan je terecht bij Branson. Wij bieden je een ruim assortiment met tal van mogelijkheden. Zo kies jij steeds voor de beste werkoutfit voor elke gelegenheid.

Merken voor werkkledij en veiligheidsschoenen

Als het gaat over professionele werkkledij dan zijn er tal van mogelijkheden op de markt. Ook binnen ons assortiment hebben we een grote waaier aan mogelijkheden. Van zowel werkbroeken, jassen, veiligheidsschoenen en andere accessoires. Je vindt werkelijk alles binnen ons aanbod.

Zet je comfort en veiligheid niet in de waagschaal en kies enkel voor het beste. Dankzij de zorgvuldige selectie aan kwalitatieve merken kies je bij Branson steeds voor materiaal van het hoogste niveau.

Koop dé merken voor werkkledij bij Branson Workwear

Hieronder vind je alle merken dat we aanbieden in ons gamma. Al deze merken staan al jarenlang voor ervaring, kennis en technologische innovatie binnen hun sector.

Helly Hansen Workwear

Helly Hansen is bijna 150 jaar een vaste waarde binnen de professionele werkkledij. Ze staan niet alleen voor duurzaamheid maar ook voor kwalitatieve materialen.

Alles van broeken tot jassen, werkschoenen, thermische werkkledij en brandvertragende kledij kan je vinden in het Helly Hansen assortiment. Dankzij hun ruime ervaring en hun Noorse thuisbasis is het de beste bescherming tegen de elementen. Zet jouw comfort ook voorop met Helly Hansen.

Jalas

Jalas veiligheidsschoenen geven je voeten de beste bescherming op de werkvloer. Al meer dan 100 jaar is het Finse bedrijf gespecialiseerd in het maken van beschermend schoeisel.

Het is dankzij hun innovatie en voortschrijdende materiaalkennis dat deze schoenen beide comfortabel en veilig zijn. Als trendsetter binnen de sector is Jalas zeker een goede keuze.

Honeywell

Een van de meest bekende merken binnen de professionele werkkledij is Honeywell. Dit merk zorgt al meer dan een eeuw voor de veiligheid van anderen. Zo is elk product van Honeywell het resultaat van diepgaand onderzoek en innovatieve technologieën.

In het gamma vind je onder andere gezichtsbescherming, veiligheidshelmen, gehoorsbescherming en werkhandschoenen. Elk product is hier een samenstelling van hun decennialange expertise en kennis.

Tegera werkhandschoenen

Werkhandschoenen zijn van onmisbaar belang voor veel jobs. Een hoog draagcomfort draagt bij aan een aangename ervaring. Zeker als deze handschoenen een hele dag gedragen worden. Tegera heeft deze boodschap verstaan.

Dankzij een innovatie in technologie bracht Tegera werkhandschoenen op de markt met unieke kenmerken. Elk paar is voorzien van een unieke coating, een nieuw ventilatiesysteem en een gepatenteerd grip patroon.

Giasco

Italiaanse veiligheidsschoenen die veiligheid en comfort waarborgen, dat zijn de werkschoenen van Giasco. Uitgerust met de beste technologieën vinden je voeten nergens zo een goede bescherming als in een Giasco schoen.

Er wordt veel belang gehecht aan de ethiek en het design van deze revolutionaire veiligheidsschoenen. Enkel door jaarlijks te blijven innoveren en vernieuwen blijft Giasco een van de topspelers als het gaat over veiligheidsschoenen. Vindt ook voor jouw situatie de gepaste schoen bij Giasco.

Miller valbeveiliging

Als onderdeel van het Honeywell gamma is Miller valbeveiliging een van de meest gekende op de markt. Een gerespecteerde en goede keuze voor alles wat jouw veiligheid betekent boven de grond.

Omdat werken in de hoogte voor velen een dagelijkse routine is heeft Miller geïnvesteerd in dit zo comfortabel en veilig mogelijk maken. Zo kan jij in alle comfort je werk uitvoeren op elk hoogte zonder je zorgen te maken.

Vindt in het assortiment alles wat je nodig hebt. Van harnassen tot verankeringspunten en veiligheidslijnen. Bescherm jezelf met Miller.