Niet gevonden wat je zoekt? Ontdek ons volledig aanbod op de webshop!

×

Crosshatch

Een jeans of spijkerbroek, verwijzend naar de kleine klinknagels die de naden verstevigen, deed voor het een algemeen modeartikel werd vooral dienst als slijtvaste werkbroek. Omwille van het duurzame en kwalitatieve karakter van het textiel, keert Crosshatch terug naar de roots en biedt het werkkledij aan in zijn puurste vorm: jeans voor professionals.

Met de werkbroeken en accessoires van Crosshatch Performance Wear breiden we bij Branson ons ruim aanbod aan werkkledij verder uit. Wil je meer te weten komen over de broeken van Crosshatch, neem dan gerust contact op of breng een bezoek aan onze winkel in Ninove.

  • + 35 jaar ervaring
  • Kwaliteitsvolle werkkledij
  • Uitstekende service

Crosshatch werkbroeken

Het Nederlandse Crosshatch produceert werkbroeken die voornamelijk uit gerecycleerd denim zijn vervaardigd. De broeken ogen casual en dragen erg comfortabel doorheen de werkdag.

De Crosshatch werkbroeken kunnen tegen een stoot en zijn voorzien van handige functionaliteiten, afgestemd op jouw wensen. Ze zijn bovendien beschikbaar in een brede waaier aan maten, zo vind jij de werkbroek die echt bij je past.

Crosshatch bronco

Bronco

Bronco is een multipocket werkjeans die naast een hamerlus ook verschillende handige zakken heeft die afsluitbaar zijn met een klep en uitgevoerd zijn in Cordura.

De Bronco werkbroek is duurzaam, comfortabel en biedt zeer uitgebreide opbergmogelijkheden. De broek is verkrijgbaar in het blauw, bruin en zwart.

crosshatch toolbox

Toolbox

De Toolbox werkbroeken zijn voorzien van functionele zakken voor het wegbergen van tools zoals een vouwmeter, pen, mes… en hebben een apart telefoonzakje. Deze multifunctionele werkjeans wordt in verschillende uitvoeringen aangeboden om maximaal aan jouw behoeftes te voldoen.

Zo heb je binnen het Toolbox-gamma de keuze tussen broeken met of zonder Cordura kniestukken. Cordura is een sterke, slijtvaste nylon die een hoge schuurweerstand heeft en daardoor langer meegaat. Ook bieden we de Toolbox werkjeans aan in stretchstof en hebben we met de Toolbox LS-jeans een model voor dames.

Toolbox Professional tot slot is voorzien van dijbeenzakken voor extra opbergmogelijkheden.

Crosshatch willow

Willow

Ook deze multipocket jeansbroek is voorzien van een hamerlus en handige, afsluitbare zakken. Wat deze variant extra speciaal maakt is dat ze gedeeltelijk uit gebruikte jeansbroeken is vervaardigd. Met deze circulaire werkjeans kies je dus voor comfort, veel opbergruimte én duurzaamheid.

Crosshatch werkbroeken gericht op veiligheid

In ons assortiment van Performance Wear vind je ook werkbroeken met een verhoogde zichtbaarheid en gecertificeerde brandvertragende jeans. Zo kan je casual, maar vooral veilig werken.

  • Toolbox F: Bovenop de handige opbergmogelijkheden die de Toolbox-werkjeans biedt, bevat het assortiment ook gele of oranje werkbroeken met reflecterende strepen voor een hoge zichtbaarheid.
  • Toolbox AFR: Dit multipocket model met handige opbergruimtes is gemaakt uit brandvertragende, antistatische stretch jeans met lasnorm en vlamboog. De Toolbox AFR is gecertificeerd volgens de geldende normen.

Handige accessoires

Behalve handige en veilige werkbroeken, vind je bij Branson ook enkele accessoires uit het gamma van Crosshatch Performance Wear:

  • Bruine of zwarte Performance riem
  • Jeanszakken gevoerd met Cordura die eenvoudig te bevestigen zijn aan de riem
  • Aparte aan de riem te bevestigen opbergzak met handige verdeling

 

Breed aanbod via Branson

Branson streeft naar een kwalitatief en breed aanbod aan professionele werkkledij. Met de broeken van Crosshatch Performance Wear voegen we daar een assortiment comfortabele en functionele werkjeans aan toe.

Ontdek de kledij van Crosshatch of onze andere geselecteerde merken en stel jouw ideale professionele uitrusting samen.

ONZE GESELECTEERDE MERKEN

Branson werkt samen met succesvolle, gerenommeerde merken voor werkkledij, veiligheidsschoenen en bijhorend materiaal. We selecteren uitsluitend de beste merken voor onze klanten.