Miller valbeveiliging

Het merk is onderdeel van Honeywell, een van de meest gerespecteerde en geliefde merken voor valbeveiliging, veiligheidsschoenen, werkkledij ...

Ben je nu op zoek naar een harnas, levenslijn, verticale of horizontale valbeveiligingen, Miller heeft precies waar je naar op zoek bent.

Wens je meer info over de valbeveiliging van Miller?

Miller valbeveiliging

Werken in de hoogte is voor velen onderdeel van de dagelijkse routine. Het hoort bij de job. Daarom is het belangrijk dagelijks te kunnen vertrouwen op de hoogste kwaliteit valbeveiliging en materiaal. Miller biedt de meest innovatieve materialen aan voor beschermingsmiddelen en veiligheidsmaterialen. Zodat zij die elke dag in de hoogte werken kunnen genieten van comfort en veiligheid.

valbeveiliging_met_valharnas_en_valstop

 

 

miller_valharnas

Miller harnassen

Bij werken in de hoogte komt onlosmakelijk een harnas kijken. Er is niks vervelender dan een oncomfortabel harnas om uren in te werken. Daarom is Miller een goede oplossing. Dankzij hun innovatieve technologie en designs bieden ze je comfort en veiligheid doorheen de hele dag.

Miller heeft een aantal belangrijke doelstellingen binnen de ergonomie van harnassen. Ze bieden veel aandacht aan het comfort, de gezondheid en de veiligheid van werknemers. Met deze dingen in het achterhoofd gingen ze aan de slag bij het ontwikkelen van vier nieuwe en moderne modellen.