Niet gevonden wat je zoekt? Ontdek ons volledig aanbod op de webshop!

×

Miller valbeveiliging

Het merk is onderdeel van Honeywell, een van de meest gerespecteerde en geliefde merken voor valbeveiliging, veiligheidsschoenen, werkkledij ...

Ben je nu op zoek naar een harnas, levenslijn, verticale of horizontale valbeveiligingen, Miller heeft precies waar je naar op zoek bent.

Wens je meer info over de valbeveiliging van Miller?

Miller valbeveiliging

Werken in de hoogte is voor velen onderdeel van de dagelijkse routine. Het hoort bij de job. Daarom is het belangrijk dagelijks te kunnen vertrouwen op de hoogste kwaliteit valbeveiliging en materiaal. Miller biedt de meest innovatieve materialen aan voor beschermingsmiddelen en veiligheidsmaterialen. Zodat zij die elke dag in de hoogte werken kunnen genieten van comfort en veiligheid.

valbeveiliging_met_valharnas_en_valstop

 

 

miller_valharnas

Miller harnassen

Bij werken in de hoogte komt onlosmakelijk een harnas kijken. Er is niks vervelender dan een oncomfortabel harnas om uren in te werken. Daarom is Miller een goede oplossing. Dankzij hun innovatieve technologie en designs bieden ze je comfort en veiligheid doorheen de hele dag.

Miller heeft een aantal belangrijke doelstellingen binnen de ergonomie van harnassen. Ze bieden veel aandacht aan het comfort, de gezondheid en de veiligheid van werknemers. Met deze dingen in het achterhoofd gingen ze aan de slag bij het ontwikkelen van vier nieuwe en moderne modellen.

 

De voordelen van Miller harnassen

Zoals je kan zien is elk harnas sterk verschillend. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit dat garant staat voor comfort, ergonomie en veiligheid. Hier een aantal voordelen van een Miller gordel harnas.

 • Makkelijk en probleemloos aantrekken
 • Bevestig makkelijk verbindingslijnen en valstopper met de slimme aanhaakkoppeling
 • Gebruiksvriendelijke, instelbare lanyard
 • Makkelijk en duidelijk herkenbare slijtage indicatoren
 • Zichtbare stikpatronen voor vlotte visuele inspectie
 • Lichtgewicht en snel sluitende gespen
 • Goed zichtbare en beschermde labels
 • Waterafstotende banden
 • Belastbaar vermogen tot 140kg
Honeywell Miller H500

Honeywell Miller H500

Als het gaat over werken in de hoogte dan is veiligheid een van de belangrijkste zaken. Niet alleen het risico om te vallen biedt hier een uitdaging maar ook bewegingsvrijheid, ergonomie en comfort zijn belangrijk om rekening mee te houden.

Door hier rekening mee te houden verminder je het risico op spiervermoeidheid, overbelasting, aandoeningen en andere risico’s. Met het oog op deze factoren ontwikkelde Honeywell de nieuwe Miller H500 gordel harnassen.

Download hieronder de brochure voor meer info.

miller_verankering

Verankeringsmiddelen

Ben je op zoek naar verankeringsmiddelen dat je kan vertrouwen, dan heeft Miller voor jou de oplossing. Je vindt hier zowel permanente als tijdelijke verankeringsmiddelen voor elke job.

Verankeringsmiddelen zorgen ervoor dat je harnas en verbindingsmiddelen kunnen aanhechten op een veilig punt. Door te kiezen voor verankeringsmiddelen van Honeywell Miller kies je voor veiligheid en kwaliteit.

Advies nog over valbeveiliging, ankerpunten en meer?

 • verankering_vallijn_miller
 • ankerpunt_valbeveiliging_miller
valstopapparaat miller

Ontdek ook de zelfoprollende valstopapparaten

In veel situaties in de hoogte heb je te maken met randen. Deze scherpe randen vormen een groot risico op veel verschillende werkplekken.

Als je enkel gebruik maakt van een traditionele levenslijn dan heb je het risico dat deze wordt doorgesneden bij een val. Het is dus van levensbelang om je te beschermen tegen zo een situaties. Miller ontwikkelde een aantal nieuwe en verbeterde zelfoprollende valstopapparaten om je te beschermen tegen scherpe en gladde randen.

Veiligheidslijnen

Verbindingsmiddelen of veiligheidslijnen zijn een essentieel onderdeel van kwalitatieve valbeveiliging. Dit zorgt voor de verbinding tussen het verankeringspunt en je harnas. Dankzij de verbindingsmiddelen van Miller geniet je van een optimale veiligheid in alle comfort.

Zowel valweerhouding als valbeveiliging materialen en verbindingen kan je vinden in het gamma bij Branson Workwear

 • miller_verankering
 • veiligheidslijn_miller
 • valstop met lijn miller
 • Kwalitatieve producten
 • Meer dan 100 jaar ervaring
 • Thuis in iedere sector

Miller producten koop je bij Branson Workwear

Bij Branson Workwear vind je een compleet gamma aan Miller valbeveiliging. Je geniet hier van de beste kwaliteit materialen om jouw veiligheid te kunnen garanderen. Samen met het merk Miller en Branson kan je veilig aan de slag, elke dag opnieuw.

Onze geselecteerde merken

Branson werkt samen met succesvolle gerenommeerde merken voor werkkledij, veiligheidsschoenen en bijhorend materiaal. We selecteren enkele de beste merken voor onze klanten.