Niet gevonden wat je zoekt? Ontdek ons volledig aanbod op de webshop!

×

Ledlenser lampen

Ledlenser is een van de meest toonaangevende producenten van draagbare ledverlichtingsproducten wereldwijd. Met de Ledlenser lampen brengt Branson Duitse topkwaliteit en betrouwbaarheid naar jouw werkplek. De lampen van Ledlenser zijn beschikbaar in verschillende vormen, geschikt voor elke toepassing. Maak je professionele uitrusting compleet met de verlichting van Ledlenser.

Wij verlichten uw werk dankzij de Ledlenser lampen.

  • + 35 jaar ervaring
  • Kwaliteitsvolle werkkledij
  • Uitstekende service

Ledlenser lampen voor professioneel gebruik

Bij Branson vind je een bijzonder breed aanbod aan werkkledij van gerenommeerde topmerken. Zo kan je steeds in de meest optimale en veilige omstandigheden werken. Met onze selectie Ledlenser lampen helpen we je professionele uitrusting nog meer op maat samen te stellen.

Onze voorkeur gaat uit naar de lampen van Ledlenser omwille van hun kwaliteit en omdat ze voorzien zijn van de gepatenteerde technologie Advanced Focus System. Daarmee gaan de lampen vlot over van homogeen close-up licht naar scherp gefocust groot licht. Bovendien is Ledlenser een maatschappelijk verantwoorde onderneming die sterk rekening houdt met ecologische en sociale aspecten.

Ledlenser zaklamp met oplaadbare batterij

Torche rechargeable Ledlenser P6R Work

Ledlenser P6R Work

De Ledlenser P6R Work is een veelzijdige en compacte zaklamp voor professioneel gebruik. De oplaadbare zaklamp heeft een bereik tot 250 meter en is water- en stofdicht. Dankzij de extra beschermende lens en rubberen stootringen heeft deze zaklamp een lange levensduur.

Torche rechargeable Ledlenser P2R Work

Ledlenser P2R Work

Deze oplaadbare pen zaklamp is zeer compact en licht, maar kan tegen een stoot. Met de handige clip-on en grote lumenwaarden is de Ledlenser P2R Work een onmisbare tool voor elke vakman.

Torche rechargeable Ledlenser P2R Core

Ledlenser P2R Core

Deze eveneens oplaadbare penlight heeft ondanks de beperkte omvang toch een bereik tot 90 meter. Dit maakt de Ledlenser P2R Core erg multifunctioneel. De Neutral White lichtkleur zorgt er bovendien voor dat je makkelijker kleuren kan onderscheiden bij inspectiewerk van bv. kabels.

Ledlenser hoofdlampen

ledlenser HF4R Work

Ledlenser HF4R

De Ledlenser HF4R is een slanke en extreem lichte instapmodel voorindustrie en ambacht. Naast drie helderheidsniveaus en een rood frontlicht scoort de HF4R Work met een hoge kleurweergave op korte afstand. De traploos draaibare lampkop zorgt voor een flexibele verlichting.

Ledlenser HF8R WORK

De Ledlenser HF8R is een robuuste vlaggenschip voor iedereen die langdurig in het donker werkt. Het hoogtepunt: Adaptive Light Beam-technologie maakt automatisch dimmen en scherpstellen mogelijk. Dit maakt de HF8R onze eerste hoofdlamp die volledig handsfree is en geen handmatige bediening vereist.

Lampe frontale Ledlenser HF6R WORK

Ledlenser HF6R

De Ledlenser HF6R is een slanke hoofdlamp voor regelmatig gebruik in de industrie en handel. Hij maakt indruk met een hoogwaardige aluminium behuizing en drie helderheidsniveaus, rood voorlicht en een hoge kleurweergave op korte afstand. Dankzij ons Digital Advanced Focus System, waarvoor patent is aangevraagd, kan de HF6R Work vrijwel continu worden scherpgesteld.

Ledlenser werflampen

Lampe de chantier Ledlenser AF8R

Ledlenser AF8R

De Ledlenser AF8R is een betrouwbare en krachtige middelgrote schijnwerper, ideaal voor veelzijdige klussen met een hoge verlichtingsbehoefte – en is goed geschikt voor zwaar werk in de handel, voor loodgieters en HVAC-installateurs, schilders, bouwvakkers en doe-het-zelf liefhebbers.

Lampe de travail Ledlenser AF4R

Ledlenser AF4R

Compact maar helder: maak kennis met de Ledlenser AF4R, het kleinste hybride kracht schijnwerper en een ware alleskunner van Ledlenser. Wanneer onbelemmerd zicht vereist is, zal de AF4R Work een zekeringkast verlichten, een bouwplaats oplichten of een voltooide schilderklus in scène zetten.

Lampe de chantier Ledlenser AF2R

Ledlenser AF2R

De Ledlenser AF2R is het kleinste model van Ledlenser in de categorie Area Lights en is uiterst veelzijdig. Het multifunctionele lichtgereedschap is een compacte en betrouwbare lichtbron, duurzaam genoeg om stoten en schokken te weerstaan bij intensief werk, en biedt een flikkervrij en constant licht om snel bewegende onderdelen of machines optimaal en veilig te verlichten.

Ledlenser oplaadbare lantaarns

Oplaadbare outdoor lantaarn LedlenserLedlenser ML7

Deze outdoor lantaarn is een perfecte lichtbron voor diverse toepassingen: werkenuitvoeren in het donker, signaallamp in noodsituaties, bij pech onderweg of tijdens een kampeertrip. De lens van de Ledlenser ML7 geeft een egaal, aangenaam licht.

Ledlenser ML6

De Ledlenser ML6 is een oplaadbare tentlamp die met 750 lumen erg krachtig is, maar wel warm licht geeft. De lamp is o.a. uitgerust met een S.O.S. functie voor in geval van nood en kan ook gebruikt worden als powerbank om andere apparaten op te laden.

Ledlenser lamp kopen

De technologie achter de Ledlenser lampen zorgt voor de perfecte verlichting in elke situatie. Kies voor de aankoop van de krachtige en betrouwbare Ledlenser lampen voor Branson, want behalve een ruim aanbod kan je bij ons ook terecht voor deskundig advies en een topservice.

Neem snel een kijkje in onze webshop of kom langs in onze winkel waar onze experts je helpen om de perfecte verlichting te vinden.

ONZE GESELECTEERDE MERKEN

Branson werkt samen met succesvolle, gerenommeerde merken voor werkkledij, veiligheidsschoenen en bijhorend materiaal. We selecteren uitsluitend de beste merken voor onze klanten.