Niet gevonden wat je zoekt? Ontdek ons volledig aanbod op de webshop!

×

Deb Stoko huidproducten

Bescherm en onderhoud de huid van uw medewerkers met de huidproducten van topkwaliteit van Deb Stoko. Aangeboden door Branson, uw betrouwbare partner in professionele werkkledij en veiligheidsschoenen.

Deb Stoko is een toonaangevend merk op het gebied van huidverzorging voor professionals in verschillende sectoren, zoals de gezondheidszorg, voedselverwerking, industrie en meer. Ze bieden een uitgebreid assortiment aan producten die speciaal zijn ontwikkeld om de huid te beschermen, te reinigen, desinfecteren en te verzorgen in verschillende werkomgevingen.

 • + 35 jaar ervaring
 • Kwaliteitsvolle werkkledij
 • Uitstekende service

Waarom kiezen voor Deb Stoko?

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en beschermt ons tegen invloeden van buitenaf. Dit geldt ook voor de huid van uw medewerkers die dagelijks worden blootgesteld aan verschillende werkomstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan chemische stoffen, vuil, bacteriën en andere irriterende stoffen. Deb Stoko heeft zich meer dan 65 jaar gewijd aan huidverzorging binnen diverse sectoren. Met een breed scala aan producten biedt Deb Stoko de perfecte huidbescherming op elke werkplek in alle mogelijke sectoren.

 • Kwaliteit en ervaring: profiteer van ruim 65 jaar ervaring in huidverzorging.
 • Breed assortiment: vind een totaalpakket aan huidbeschermingsproducten die voldoen aan industriële normen.
 • Sectoroverschrijdend: geschikt voor gebruik in de industrie, gezondheidszorg, commerciële en levensmiddelensector.
 • Innovatief: wij zijn constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe en verbeterde producten om te voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten.
 • Milieuvriendelijk: duurzaamheid nemen wij mee in ons productieverhaal. Deb Stoko streeft ernaar om duurzame en milieuvriendelijke producten te produceren. Zo zorgen we samen voor een groenere planeet.
Deb Stoko schuimzepen

Deb Stoko schuimzepen kopen

Bekijk ons assortiment van schuimzepen, specifiek ontworpen voor verschillende huidtypes en werkvoorwaarden. De Deb Stoko schuimzepen staan garant voor kwaliteit en effectieve dagelijkse reiniging.

Deb Stoko huidreiniging

Deb Stoko huidreiniging is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de specifieke behoeften van verschillende huidtypes en werkplekken.

Dagelijkse handreiniging van Deb Stoko

Dé ideale huidreinigingsmiddelen voor dagelijks gebruik, ontworpen om vuil en bacteriën effectief te verwijderen zonder de huid te beschadigen. Geschikt voor gebruik in verschillende werkplekken, zoals industrie, gezondheidszorg en voedingssectoren.

Hardnekkige reiniging

Speciale formules die gericht zijn op het verwijderen van hardnekkige vervuilingen, zoals olie en vet. Zo zijn er verschillende zepen om alle soorten vervuilingen te reinigen,

 • zware vervuiling (smeermiddel, zwarte koolstof, roet, …)
 • extreem zware vervuiling (olie, zwarte koolstof, zware smeermiddelen, ..).

De producten zijn speciaal ontwikkeld om het meest extreme vuil te verwijderen, terwijl de huid gezond en beschermd blijft.

Bescherm uw huid met Deb Stoko

Beter voorkomen dan genezen, een gouden raad van menig grootmoeder! Door preventief de huid te beschermen, kan vaak veel kwaad voorkomen worden. Deb Stoko huidbescherming staat klaar om uw werknemers te coveren.

 • Deb Stoko huidbescherming
 • Deb Stoko huidreiniging
 • Deb Stoko huidbescherming

Stokoderm Sun Protect 50 Pure

Een vaak vergeten metgezel, maar daarom zeker niet minder belangrijk, is zonnecrème. Essentieel om onze huid te beschermen tegen de schadelijke UV stralen van de zon, is deze crème hoognodig. Zeker  voor werkmannen die uren aan een stuk buiten in de zon staan te werken (denk maar aan schilders, glazenwassers, groenwerkers,..). Zorg ervoor dat uw medewerkers beschermd aan de slag kunnen met de Sun Protect van Deb Stoko.

Deb Stoko huidverzorgingscrème Stokolan Classic

Voed en onderhoud een gezonde huid, zelfs onder zware werkomstandigheden. De Deb Stoko huidverzorgingscrème is speciaal ontworpen om de droge huid te beschermen en hydrateren. Zo voorkomt u uitdroging, irritatie en beschadiging van de huid.

Deb Stoko voetverzorgingspray

Houd werknemersvoeten comfortabel en beschermd met dankzij de Deb Stoko voetverzorgingspray. Ideaal voor mensen die langdurig staan of werken in vochtige omstandigheden.

 

 

Deb Stoko handdesinfectie

Deb Stoko handdesinfectie

Ook voor desinfectiemiddelen kan u terecht bij Deb Stoko, sinds de coronacrisis zijn deze niet meer uit onze werkomgeving weg te denken.

Deb Stoko handdesinfectie overtreft de hygiënenormen in elke branche. Zeer effectief tegen ziekteverwekkers en bacteriën, terwijl ze toch zacht zijn voor de huid.

Deb Stoko dispenser

Deb Stoko Dispensers

Een Deb Stoko dispender is essentieel voor het gebruik van onze producten en dus onmisbaar in uw bedrijf. Ontdek onze lijn van dispensers – praktisch en hygiënisch in gebruik. Ons aanbod omvat dispensers voor diverse producten, waaronder zeep, handcrème en desinfectiemiddelen.

 

ONZE GESELECTEERDE MERKEN

Branson werkt samen met succesvolle, gerenommeerde merken voor werkkledij, veiligheidsschoenen en bijhorend materiaal. We selecteren uitsluitend de beste merken voor onze klanten.