Niet gevonden wat je zoekt? Ontdek ons volledig aanbod op de webshop!

×

Honeywell Safety

Honeywell zorgt ervoor dat werknemers over de hele wereld veilig hun job kunnen uitvoeren. Honeywell zet zich al meer dan 100 jaar in om jouw veiligheid in iedere werksituatie te garanderen. Ieder product is het resultaat van diepgaande research en continue optimalisatie. Je kunt dus met een gerust hart voor dit merk kiezen.

Bij Branson vind je in het Honeywell aanbod een uitgebreid gamma aan o.a.

Wens je meer info over de producten van Honeywell? Aarzel niet om contact op te nemen of onze winkel voor werkkledij te bezoeken in Ninove.

  • Kwalitatieve producten
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Thuis in iedere sector
Veiligheidsbril Honeywell LUNETTES DE SÉCURITÉ

Honeywell veiligheidsbrillen

Zoek je bescherming  voor je ogen tegen opspattend nat, felle lichtbronnen of chemische stoffen? Voor ieder risico bestaat er een gepaste veiligheidsbril.

Oefen jij een job uit waarbij je ogen extra bescherming nodig hebben?

Neem dan zeker een kijkje in het gamma veiligheidsbrillen van Honeywell. Je hebt er een ruime keuze aan lichtgewicht brillen met een hoog draagcomfort.

honeywell veiligheidshelm - CASQUES DE SÉCURITÉ

Veiligheidshelmen

Op een bouwwerf of op de werkvloer is er vaak een enorme bedrijvigheid. Meerdere mensen zijn tegelijk aan het werk in dezelfde ruimte of op dezelfde locatie. Hierdoor ontstaat er een groter gevaar voor ongevallen.

Bescherm je hoofd op de werf en op de werkvloer met een degelijke helm. Honeywell veiligheidshelmen geven je hersenpan de best mogelijke beveiliging tegen ongevallen.

honeywell veiligheidshandsschoenen - gants de travail

Honeywell werkhandschoenen

Je handen voeren de meest uiteenlopende taken uit. Werk je in een koude omgeving of net in extreme hitte? Kom je regelmatig in contact met bijtende producten? Of bescherm je handen tegen snijwonden of andere invloeden die voor blessures kunnen zorgen!

Bied je handen de meest effectieve bescherming tijdens je werkzaamheden door werkhandschoenen van Honeywell te dragen. Het assortiment biedt je een ruime keuze aan handschoenen voor iedere job.

honeywell gehoorbescherming

Gehoorbescherming

Je gehoor beschadigen, gebeurt vaak geleidelijk aan. Als je tijdens je werk blootgesteld wordt aan een stevig aantal decibels moet je beroep doen op geschikte gehoorbescherming.

Door je oren op de juiste manier te beschermen voorkom je permanente schade aan je gehoor. Neem een kijkje in het Honeywell gamma en vind de geschikte oplossing voor jouw job.

Waarom voor Branson Workwear?

Bij Branson Workwear vind je een compleet gamma aan Honeywell werkbeveiliging. Je geniet hier van de beste kwaliteit materialen om jouw veiligheid te kunnen garanderen.

Onze geselecteerde merken

Branson werkt samen met succesvolle gerenommeerde merken voor werkkledij, veiligheidsschoenen en bijhorend materiaal. We selecteren enkele de beste merken voor onze klanten.