Niet gevonden wat je zoekt? Ontdek ons volledig aanbod op de webshop!

×

Kyorene handschoenen

Als je op zoek bent naar kwalitatieve handbescherming dan weet je dat Kyorene jou niet zal teleurstellen. Deze unieke gepatenteerde handschoenen van grafeenvezel bevatten veelzijdige en unieke eigenschappen om je handen te beschermen.

Kyorene veiligheidshandschoenen zijn vervaardigd uit het ijzersterke en vezellichte grafeen. Deze toepassing wordt niet alleen in werkhandschoenen maar ook sportkledij, jeans, ondergoed en werkkledij verwerkt. Kom hier alles te weten over Kyorene.

  • + 35 jaar ervaring
  • Kwaliteitsvolle werkkledij
  • Uitstekende service

Koop Kyorene handschoenen bij Branson

Bij Branson vind je een ruim assortiment aan Kyorene en Kyorene Pro veiligheidshandschoenen. Het is dankzij onze jarenlange ervaring binnen de veiligheidskledij dat we jou kunnen helpen met onze uitstekende expertise.

Nog niet overtuigd of krijg je graag advies welke Kyorene handschoenen het meest geschikt zijn voor jou? Kom dan zeker langs bij ons in de toonzaal of neem contact op. Onze adviseurs helpen je graag verder.

Kyorene, gepatenteerde grafeen vezel

Kyorene, gepatenteerde grafeen vezel

Kyorene veiligheidshandschoenen worden gemaakt met grafeen vezel. Dit wondermateriaal wordt gemaakt uit het natuurlijk element, koolstof. Door het verwerken van de koolstof bekomen we de grafeen vezel.

Grafeen kan worden beschreven als het sterkste, dunste, hardste materiaal dat we tot nu toe kennen. De oppervlakte dichtheid van grafeen is tevens drie keer zo groot als die van een diamant. Als we de stof vergelijken met staal, dan is grafeen bij gelijk gewicht tot wel 200 keer sterker.

Het is de perfecte materie voor iedereen die nood heeft aan een uitstekende bescherming die vederlicht is. Geniet ook van deze ongeziene kenmerken en kies voor de veiligheidshandschoenen van Kyorene.

Kyorene-veiligheidshandschoenen- De unieke eigenschappen van grafeen

De unieke eigenschappen van grafeen

Grafeen heeft een hele waaier aan voordelen. Ook naast hoe sterk en licht deze materie is, zijn er kenmerken dat Kyorene zo uniek maakt.

Door de samenstelling van de grafeen handschoenen zijn zowel de Kyorene als de Kyorene pro bacteriostatisch. Dit zorgt ervoor dat bacteriën gereguleerd worden waardoor de aangroei en reproductie geremd wordt.

Daarnaast zijn deze handschoenen ook geur neutraliserend. Door de zuurtegraad te balanceren van zweet verminder je onaangename geurtjes in je veiligheidshandschoenen.

Warmteregulatie en snijweerstand

Nog twee erg belangrijke voordelen van de Kyorene en Kyorene Pro veiligheidshandschoenen zijn hun capaciteit in warmteregulatie en snijweerstand. Dit allemaal dankzij de unieke grafeen vezels waarmee de handschoenen gemaakt worden.

De handschoenen absorberen stralingswarmte en voeren deze terug af. Dit gebeurt steeds weg van de handen waardoor je een optimale thermische beschermingslaag krijgt.

Als we het hebben over snijweerstand dan worden deze gemeten volgens de Europese normen (EN 388) of de ANSI. Op beide schalen scoren de handschoenen bijzonder goed. Dit allemaal zonder het gebruik van roestvrij staal of glasvezel.

  • Kyorene en Kyorene Pro veiligheidshandschoenen
  • Kyorene-veiligheidshandschoen
  • Kyorene-veiligheidshandschoenen

Bescherm je handen met Kyorene

Wanneer je dus op zoek bent naar een optimale en kwalitatieve bescherming van je handen, is het een makkelijke keuze. De Kyorene en Kyorene Pro veiligheidshandschoenen bieden een ultieme bescherming voor een waaier aan sectoren.

Help je veiligheid ook een handje en kies voor kwalitatieve merken van Branson. Hier laat je je bijstaan door experts en adviseurs waar jouw veiligheid steeds op de eerste plaats staat.

ONZE GESELECTEERDE MERKEN

Branson werkt samen met succesvolle, gerenommeerde merken voor werkkledij, veiligheidsschoenen en bijhorend materiaal. We selecteren uitsluitend de beste merken voor onze klanten.