Niet gevonden wat je zoekt? Ontdek ons volledig aanbod op de webshop!

×

JSP Safety

Voor hoofd-, nek-, oog- en gehoorbescherming kan u kiezen voor JSP Safety. Het productenaanbod van JSP bestaat uit veiligheidshelmen en stootpetten.

Het merk JSP is opgericht in 1964 en is marktleider voor alle ‘boven de nek’ persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Dankzij innovatie en toonaangevende onderzoeken verzekert het merk zich een plaats aan de top. Met als grootste doel, veiligheid op de werkvloer.

Heb je graag wat meer informatie over de JSP-veiligheidshelmen? Lees dan gerust verder of vraag meer informatie aan een van onze veiligheidsexperts. We maken je met veel plezier wegwijs in onze catalogus en helpen je bij het maken van de juiste keuze.

  • + 35 jaar ervaring
  • Kwaliteitsvolle werkkledij
  • Uitstekende service

Koop een JSP-veiligheidshelm bij Branson

Bij Branson kun je terecht voor elk product dat je veilig zal houden op de werkvloer. Ook de JSP-veiligheidshelmen horen daar bij. Voor de geschikte outfit en alle werkkledij ben je steeds welkom in onze toonzaal.

jsp veiligheidshelmjsp helm met gezichtsbeschermingjsp helm met veiligheidsbril

 

Ben je nog op zoek niet iets specifiek of ben je niet zeker van de maat van je helm? Kom dan zeker eens langs in onze winkel. Onze adviseurs helpen je met veel plezier verder bij het vinden van de gepaste veiligheidshelm, stootpet of gezichtsbescherming.

jsp safety petten en stootpetten

De juiste hoofdbescherming voor elke job

Naast de JSP-veiligheidshelmen zijn er nog een aantal producten die onmisbaar zijn voor alle bescherming boven de nek. De belangrijkste onderdelen die JSP aanbiedt zijn:

  • veiligheidshelmen
  • stootpetten
  • gezichtsbescherming

Omdat elke job een andere noodzaak heeft, is het belangrijk om steeds beroep te doen op het juiste materiaal. Zet zelf de toon en ga dagelijks veilig aan de slag met de professionele hoofdbescherming van JSP.

jsp hoofdbescherming

Bescherm je hoofd met JSP-veiligheidshelmen

JSP-veiligheidshelmen zijn al jarenlang een vaste waarde. Door hun constante innovaties en hun gepatenteerde producten bieden ze de beste helmen aan de beste prijs.

Zelfs bij het maken van elke helm laten ze hun jaren ervaring spreken. Met een maximale efficiëntie laten ze zien dat JSP-veiligheidshelmen meer zijn dan een gewoon product.

JSP voor alle bescherming boven de nek

Het is duidelijk dat de Britse fabrikant veiligheid hoog in het vaandel draagt. Met een gepaste oplossing voor elke sector is dit een van de meest complete collecties aan beschermingsmiddelen boven de nek.

Heb je toch nog vragen JSP veiligheidshelmen of beschermingsmiddelen in verband met de maat, mogelijkheden en pasvormen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag verder met alle vragen.

  • jsp safety helm
  • jsp materiaal veiligheidshelm
  • jsp safety helm

Duurzame veiligheidshelmen voor de beste bescherming

Laat je van je beste kant zien en toon dat ook jij om het milieu geeft door te kiezen voor JSP. Hier zetten ze namelijk sterk in op duurzaamheid en het verkleinen van hun impact op de Aarde.

Al sinds enkele jaren werken ze met gerecycleerde materialen en verbeteren ze hun technologieën om zo milieubewust mogelijk te werken. Zelfs in de verpakking maken ze het verschil door te kiezen voor gerecycleerd karton of voor karton van verantwoorde afkomst.

ONZE GESELECTEERDE MERKEN

Branson werkt samen met succesvolle, gerenommeerde merken voor werkkledij, veiligheidsschoenen en bijhorend materiaal. We selecteren uitsluitend de beste merken voor onze klanten.