Niet gevonden wat je zoekt? Ontdek ons volledig aanbod op de webshop!

×

Helly Hansen veiligheidsschoenen

Ben je op zoek naar een kwalitatief paar werkschoenen? Het merk Helly Hansen heeft een ongekende reputatie op het vlak van hoogwaardige bedrijfskleding en veiligheidsschoenen.

Helly Hansen, kortweg HH Workwear, combineert functionaliteit met stijl om ervoor te zorgen dat professionals niet alleen beschermd zijn op het werk maar zich ook comfortabel en zelfverzekerd voelen.

 

  • + 35 jaar ervaring
  • Kwaliteitsvolle werkkledij
  • Uitstekende service

Waarom kiezen voor Helly Hansen veiligheidsschoenen?

Helly Hansen veiligheidsschoenen staan bekend om hun kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Ze bieden een uitstekende bescherming tegen de vele risico’s op de werkvloer, terwijl ze ook zorgen voor een modieuze uitstraling.

Bovendien zijn er verschillende modellen beschikbaar voor elk type omgeving: van droge kantoorsettings tot natte en modderige bouwterreinen.

Lage veiligheidsschoenen

Voor iedereen die de voorkeur geeft aan een lichtere, flexibelere schoen zonder in te boeten aan veiligheid, zijn de lage veiligheidsschoenen van Helly Hansen de perfecte keuze.

Ze combineren comfort met bescherming en zijn ideaal voor langdurig gebruik.

 

Hoge veiligheidsschoen

Hoge veiligheidsschoenen

De hoge veiligheidsschoenen bieden extra ondersteuning en bescherming, waardoor ze enorm geschikt zijn voor ruwe terreinen of wanneer er extra enkelbescherming vereist is.

Deze schoenen zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en duurzaamheid.

Dames veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen voor dames van Helly Hansen

Ervaar optimaal comfort en veiligheid met de veiligheidsschoenen voor dames. Hun vormgeving is smaller en eleganter dan de typische herenwerkschoenen.

In welke sector je ook werkt, ze zijn de ideale schoen voor elke werkomgeving. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en designs waardoor je steeds de perfecte match vindt.

Veiligheidsschoen Helly Hansen

Veiligheidsschoenen voor heren

De veiligheidsschoenen voor heren van Helly Hansen zijn uitermate veilig en comfortabel. Ze zijn beschikbaar in diverse veiligheidsklassen en uitvoeringen en bieden een optimale bescherming voor elke job.

Of je nu op zoek bent naar een robuuste schoen voor zwaar werk of een lichtgewicht optie voor dagelijks gebruik, in het uitgebreide aanbod vind je ongetwijfeld de ideale schoen. Geniet van een comfortabel en kwalitatief paar schoenen die jouw voeten de hele dag door stijlvol beschermen.

Soorten werkschoenen van Helly Hansen

Naast de lage en hoge veiligheidsschoenen, biedt Helly Hansen ook andere soorten werkschoenen om te voldoen aan verschillende behoeften.

  • Helly Hansen Chelsea: De Chelsea-collectie combineert klassieke styling met moderne veiligheidstechnologie├źn, waardoor deze schoenen net zo goed presteren op de werkplek als daarbuiten.
  • Helly Hansen Oslo: De Oslo-lijn staat bekend om zijn comfort en lichte gewicht, ideaal voor professionals die veel moeten lopen of staan tijdens hun werk.
  • Helly Hansen Kensington: Voor diegenen die op zoek zijn naar een meer sportieve uitstraling, biedt de Kensington-serie een dynamisch ontwerp zonder in te boeten aan veiligheidskenmerken.

Welke Helly Hansen veiligheidsschoenen zijn beter: S1 of S3?

Wat is het verschil tussen S1 en S3 werkschoenen van Helly Hansen? De keuze tussen S1 en S3 veiligheidsschoenen hangt af van je specifieke behoeften en jouw werkomgeving.

SP1

Voor de SP1 veiligheidsschoenen is veiligheid op de werkplek de hoogste prioriteit. De S1 veiligheidsschoenen bieden de ideale basisbescherming voor droge omstandigheden. Ze zijn ontworpen om zowel comfort als veiligheid te bieden, waardoor je jezelf volledig kunt concentreren op jouw taak zonder je zorgen te maken over de veiligheid van jouw voeten.

SP3

Voor wie op zoek is naar de meest optimale bescherming op de werkvloer, zijn de S3 veiligheidsschoenen de beste keuze. Ze bieden een superieur niveau van veiligheid, inclusief waterbestendigheid en penetratiebescherming van de zool. Dit maakt ze ideaal voor uiteenlopende werkomgevingen. Maar de schoenen zijn niet alleen functioneel, ze bieden ook comfort en stijl. Met Helly Hansen S3 veiligheidsschoenen kan je jezelf dus volledig richten op jouw taken, wetende dat jouw voeten goed beschermd zijn.

Helly Hansen veiligheidsschoenen kopen

Bij het kiezen van de juiste veiligheidsschoenen is het belangrijk om rekening te houden met de soort werkzaamheden, de werkomgeving en de persoonlijke voorkeuren. Het merk biedt een breed scala aan opties die voldoen aan de behoeften van elke professional.

 

ONZE GESELECTEERDE MERKEN

Branson werkt samen met succesvolle, gerenommeerde merken voor werkkledij, veiligheidsschoenen en bijhorend materiaal. We selecteren uitsluitend de beste merken voor onze klanten.