Niet gevonden wat je zoekt? Ontdek ons volledig aanbod op de webshop!

×

Werkbroeken met een breeze functie geschikt voor warme zomertemperaturen

19/06/2023

Werkbroeken met een breeze functie geschikt voor warme zomertemperaturen

Al meer dan 140 jaar combineert de professionele kledij van Helly Hansen comfort en bescherming. De Noorse specialist in werkkledij werd al meermaals bekroond voor zijn innoverende technologieën en staat garant voor duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit.

Met het revolutionaire drielagensysteem zorgt Helly Hansen Workwear voor droge, warme en veilige kleding die geschikt is voor elk seizoen. Geïnspireerd door de eindgebruiker zelf heeft HH Workwear recent nieuwe verbeteringen aangebracht voor tijdens warme werkdagen.

Fluorescerende werkbroeken: ICU BRZ PANTS

Waarom de Breeze werkbroeken van HH Workwear ‘hot’ zijn

Er zit heel wat technologie verscholen in de werkbroeken van Helly Hansen Workwear. Naast de ademende stof, een superieure vochtafvoering en een geoptimaliseerde isolatie zorgt de toevoeging van de BRZ (kort voor Breeze) – technologie voor extra temperatuurregulerend comfort. Via de ventilatieritsen komt koude lucht naar binnen en laat je warme lucht ontsnappen.

Met de werkbroeken van HH Workwear kan je dus volop genieten van zomerse temperaturen zonder in te boeten op bescherming.

Ontdek de verkoelende werkbroek op jouw maat

Bij Branson vind je een ruim assortiment aan Helly Hansen Workwear werkbroeken die tegen een stoot kunnen. Wij zetten de beste reek werkbroeken voor warme zomertemperaturen op een rijtje

Werkbroek met breeze functie voor zomer

Chelsea Evolution BRZ

De reeks Chelsea Evolution BRZ Pants bestaat uit drie soorten, namelijk;

 

 

 

 

Deze broeken zijn dankzij de BRZ-technologie voorzien van een temperatuurregulerende functie. De overige typische kenmerken zoals het lichte 4-way stretch materiaal, de comfortabele en stevige tailleband, de ruime bewegingsvrijheid en nog veel meer, maken van dit type werkbroek een absolute bestseller.

W Luna BRZ

De Chelsea Evolution BRZ collectie is geschikt voor heren, voor dames zijn deze broeken beschikbaar in de W LUNA BRZ collectie.

  • Breeze werkbroek voor zomer dames
  • Breeze werkbroek voor zomer
Fluorescerende werkbroeken: ICU BRZ PANTS

Fluorescerende werkbroeken:
ICU BRZ PANTS

In het assortiment vind je ook fluorescerende werkbroeken die beschikken over de temperatuurregulerende BRZ functie. Ook deze broeken zijn verkrijgbaar als

  • ICU BRZ Construction en ICU BRZ Construction Pirate Pant
  • ICU BRZ Service Pant

Constante verbeteringen voor meer comfort

De ideale professionele uitrusting zorgt voor een optimale bescherming bij alle weersomstandigheden: warm in de winter, droog bij regenweer en aangenaam onder een stralende zon.

De zomer is een zalige periode, maar ook dan komt veiligheid op de eerste plaats. Helly Hansen Workwear is erin geslaagd werkbroeken te ontwikkelen die veelzijdig en comfortabel zijn. Ze zijn vervaardigd uit uiterst lichte materialen en voorzien van mechanische ventilatie waardoor ze geschikt zijn voor warme dagen, zowel voor binnen- als buitenwerk.

Ontdek het volledige aanbod werkbroeken met ademende functie via onze webshop of in onze winkel.