Niet gevonden wat je zoekt? Ontdek ons volledig aanbod op de webshop!

×

Jalas Tempus veiligheidsschoenen, dat is veiligheid en comfort van de bovenste plank.

30/01/2023

De Jalas Tempus collectie is een gloednieuwe lijn van het bekende Scandinavische veiligheidsschoenen fabrikant. De schoenen zijn speciaal gemaakt voor de Europese markt en bieden een unieke kijk op veiligheid en comfort. Door deze combinatie vooraan te plaatsen bescherm je je lichaam niet alleen tegen verwondingen maar ook tegen vermoeidheid.

 

JALAS TEMPUS VEILIGHEIDSSCHOENEN, DAT IS VEILIGHEID EN COMFORT VAN DE BOVENSTE PLANK.

Niet je alledaagse werkschoen

Jalas staat bekend om comfortabele en ergonomische werkschoenen. Met de nieuwe Tempus collectie brengen ze deze statement naar een nieuw niveau. Met een ongeziene pasvorm en een erg licht gewicht wordt je dagelijkse taak veel draaglijker.

Alle schoenen zijn uitgerust met een ademende bovenkant. Dit zorgt er voor dat je voeten koel en droog blijven ook in de warmste omstandigheden. In de zool hebben ze een unieke schok dempende samenstelling gebruikt wat ook bijdraagt aan de vermindering van rugpijn en pijnlijke voeten.

Kies de stijl dat bij je past met deze veelzijdige veiligheidsschoenen van de nieuwe JALAS Tempus Collectie. Werk elke dag met een comfortabele stijlvolle schoen voor de beste resultaten.

Wat maakt de Tempus Collectie zo uniek

Jalas tempus veiligheidsschoenen

Veiligheid zit in het JALAS DNA

Als een van de best gekende fabrikanten van veiligheidsschoenen is het geen verrassing dat ze goed uit de voeten kunnen met de verschillende veiligheids mogelijkheden. Zo kan je ook bij de Tempus veiligheidsschoenen rekenen op een aantal van de beste beschermingsmiddelen.

Ontdek het comfort en de bescherming van een verstevigde neus en een perforatie bestendige inlegzool in combinatie met het gecoate leer. Dit zorgt voor een duurzame bescherming voor je tenen.

Jalas tempus veiligheidsschoenen (1)

Een uitstekende grip

In veel omstandigheden is een uitstekende grip van essentieel belang. Daarom koos Jalas voor hun Tempus collectie voor hun beproefde buitenzool. Met een effectief grip patroon zorgt dit voor een ultieme slipweerstand.

Om deze unieke buitenzool te vervaardigen kozen ze bij het Scandinavische bedrijf voor nitrilrubber. Dit extreem duurzaam materiaal zorgt voor de kers op de taart als het gaat over de antislip mogelijkheden.

Jalas tempus veiligheidsschoenen

Antistatische schoenen

Tot slot zijn ook alle Jalas Tempus veiligheidsschoenen antistatisch en ESD-gecertificeerd.

Door ervoor te zorgen dat er steeds een elektrostatische ontlading is blijf je steeds ongeladen. Dit is erg belangrijk in veel verschillende sectoren.

Scandinavische kwaliteit voor elke dag

Zoals je kan zien is de nieuwe Jalas Tempus collectie een schot in de roos voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle en comfortabele veiligheidsoplossing. Het draagt bij aan het verlichten van je voeten en helpt ook bij rugpijn dankzij de innovatieve technologie die gebruikt zijn.

Kies voor veiligheid en comfort en werk elke dag in alle comfort. Ga voor Jalas Tempus en maak een keuze uit de verschillende modellen om ook voor jou het schoentje te vinden dat het beste past.

Maak je je toch nog zorgen om de pasvorm? Geen probleem. De Jalas 5668 Tempus is uitgerust met het gepatenteerde BOA systeem. Een essentiële toevoeging voor de perfecte pasvorm en de veiligheid van je voeten.

Bekijk het Jalas gamma bij Branson

Ben je ook nog op zoek naar een paar kwaliteit veiligheidsschoenen, kom dan zeker langs bij Branson. Wij hebben een compleet gamma aan merken en verschillende soorten veiligheidsschoenen. Onze adviseurs helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze voor jouw unieke situatie.

  • VEILIGHEIDSSCHOENEN Dames CHEMIE JALAS
  • JAlAS Tempus (1)

MEER DETAILS OVER HET GAMMA VAN JALAS?

Onze adviseurs helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze voor jouw unieke situatie. Bekijk ons volledig aanbod van Jalas werkschoenen