Niet gevonden wat je zoekt? Ontdek ons volledig aanbod op de webshop!

×

Ejendals helpt je de wintermaanden doorstaan

19/01/2023

Ejendals, opgericht in Zweden en Finland, heeft jarenlange ervaring in het maken van werkkledij dat je beschermt tegen de kou. Het resultaat hiervan is een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige schoenen en handschoenen voor verschillende koude omgevingen en omstandigheden. Deze producten zorgen er voor dat je droog, warm en comfortabel blijft, ongeacht de temperatuur.

wintermaanden doorstaan

Persoonlijke beschermingsmiddelen tegen extreme omstandigheden

Wij verstaan dat deze extreme omstandigheden, zoals hitte en kou, een impact hebben op het menselijk lichaam. Dat is de reden waarom we bij Branson zulke hoge eisen stellen aan kwaliteit in werkkledij. Vooral handschoenen en schoenen kunnen het verschil maken op de koudste dagen.

Bij het kiezen van deze persoonlijke beschermingsmiddelen die opgewassen zijn tegen extreme temperaturen is het van groot belang om goed op te letten. Zo kies je steeds het juiste product met de juiste eigenschappen.

werkhandschoenen tegen koude

Werkhandschoenen tegen de koude

De Tegera veiligheidshandschoenen van Ejendals hebben een speciaal gamma om je te beschermen tegen de koude en extreme omstandigheden.

Deze gevoerde werkhandschoenen zijn gemaakt van waterafstotend materiaal en worden gevoerd met fleece. Dankzij deze hoge bescherming tegen koude omstandigheden zijn ze uitermate geschikt tijdens de wintermaanden.

Tegera werkhandsschoenen, meer dan alleen isolatie

Wat het gamma van Tegera nog beter maakt is dat ze erg comfortabel zijn om te dragen. Veel van de werkhandschoenen zijn voorzien van elastische componenten waardoor ze goed aansluiten zonder te knellen. Daarbovenop heb je ook nog een antisliplaag dat ervoor zorgt dat je steeds een stevige grip houdt op alle voorwerpen.

  • werkhandschoenen - veiligheid handschoenen

Niet alleen beschermen Tegera handschoenen je tegen de koude maar tegen veel meer dan dat. Afhankelijk van het type waar je voor kiest kan je je handen ook beschermen tegen scherpe voorwerpen en snijwonden.

Kies voor de juiste samenstelling van verschillende stoffen die het beste passen bij de toepassing die jij nodig hebt. Zo ben je altijd beschermd tegen meer dan enkel koude.

jalas werkschoenen veiligheidsschoenen

Jalas veiligheidsschoenen

Ben je op zoek naar de juiste schoenen voor tijdens de koude wintermaanden? Dan zijn Jalas veiligheidsschoenen de juiste optie om je voeten warm te houden op een verantwoordelijke en veilige manier. Deze werkschoenen worden met de meeste zorg vervaardigd en bestaan uit waterdichte en ademende materialen. De binnenkant wordt gevoerd met isolerende voering en een thermische tussenzool zorgt voor de extra bescherming dat je nodig hebt in de barre wintermaanden.

Naast warme voeten kan je ook genieten van een optimale veiligheid.Zo kan je kiezen voor schoenen met een stalen tip of een verstevigde tussenzool om penetratie van de zool te voorkomen. Deze mogelijkheden zorgen er voor dat de schoenen van Jalas op bijna alle vlakken inzetbaar zijn, van bouwwerven tot fabrieken, je kan altijd op Jalas rekenen.

Extra bescherming met de Jalas antislip mogelijkheden

Om tegenwicht te bieden aan gevaarlijke oppervlaktes met veel ijsvorming biedt Jalas de antislip bescherming aan. Deze toevoeging aan de zool zorgt er voor dat je grip steeds bewaard blijft ook in de sneeuw en op ijs. Deze Jalas-antislip modellen zijn geschikt voor schoenen in alle maten van het merk Jalas.

De extra bescherming is een antislip-zool dat je aanbrengt over je veiligheidsschoen. Onderaan deze zool zijn kleine metalen studs of steunbouten geplaatst die zorgen voor de best mogelijke grip, ook op gladde ondergronden. Zo kan je steeds veilig je werkdag doorstaan in alle comfort.

  • wintermaanden doorstaan (2) (1)

Meer details over het gamma van Ejendals?

Bekijk ons volledig aanbod van Jalas werkschoenen en de Tegara werkhandschoenen.