Nieuws

Vacature polyvalent tweetalig verkoopstalent B2B

Auteur: Branson


Wij hebben nood aan versterking en zijn daarom op zoek naar een:

Polyvalent tweetalig verkoopstalent B2B (M/V)

Jij bent:

Een commercieel talent dat met zijn/haar innemende persoonlijkheid en flair onze klanten voor zich weet te winnen en nieuwe klanten weet aan te trekken.
Jij bent zeer goed tweetalig. Je hebt een bachelordiploma (of gelijkwaardig door ervaring) en bent IT-minded.
Ervaring in de sector is een troef. Jouw enthousiasme, overtuigingskracht en leergierigheid vinden wij minstens zo belangrijk.
Je hecht belang aan een collegiale werksfeer waar initiatief en autonomie zeer op prijs gesteld worden.

Jouw job:

Als verkoper ben je uiteraard veel onderweg. Jouw werkdomein situeert zich in heel België en Luxemburg.
Je maakt zelf je afspraken met zowel bestaande klanten als prospecten. Je brengt bestaande klanten regelmatig een bezoek en bouwt een goede relatie met hen op. Je brengt de klant op de hoogte van nieuwigheden en geeft hem, waar nodig, ook de nodige technische uitleg en opleiding. Je speelt in op zijn behoeften en vragen.
Je breidt ook onze klantenportefeuille uit. Je contacteert en bezoekt potentiële nieuwe klanten en overtuigt hen van onze merken en de klantgerichtheid van ons bedrijf.
In overleg met de bedrijfsleider werk je speciale acties of promoties uit, op maat van de klant. Alle belangrijke en relevante info registreer je in onze database.

Wij bieden:

Een ambitieuze en autonome job in een groeiend bedrijf waar ‘klanten’ en ‘service’ centraal staan. Je krijgt een aantrekkelijk loon gekoppeld aan commissie en een pakket van extra-legale voordelen. Je krijgt de kans om jezelf te bewijzen en zo door te groeien.
Ons bedrijf kenmerkt zich door een open bedrijfscultuur en langdurige relaties met onze klanten. Je komt terecht in een team van enthousiaste collega’s.

Voel jij je aangesproken door onze vacature?


Andere nieuwsberichten